Groenten uit Edegem

Food journalist die graag van het leven proeft.

0

Ik zit met de peren. Nog wel niet gebakken.

Een hele kist vol. Na de recente ontwikkelingen in Rusland besloot ik om onze Belgische fruitboeren een hart onder de riem te steken. Ik ben meteen een hele kist peren gaan kopen om uit te delen.

Daarom krijg je vanaf nu telkens wanneer je wat groenten komt kopen er gratis wat lekkere peren bij. Als je dan de smaak te pakken hebt, kan je er zelf gaan kopen bij de fruitboeren. Alle kleine beetjes helpen immers.

image

Voor recepten met peren moet je wel niet aan mijn adres zijn, maar ik ben er zeker van dat er een hoop foodbloggers zijn die wel een lekker recept hebben met peer.

In de serre was het dit weekend wat kalmer omdat we deze week al eens extra hadden geoogst. Wel hebben we alles zeer mooi opgeruimd. (Foto’s volgen).Wat ik wel heb gemerkt is dat de courgettes, komkommers en aubergines stilaan wat minder beginnen te produceren. Maar dat de pompoenen, suikermais, muismeloenen en gewone galliameloenen het heel goed beginnen doen.

Jammer voor de mensen die regelmatig groentenpakketten bestellen, maar wel goed nieuws voor mensen die graag soep eten. Nu kan je ook kant-en klare soeppakketten krijgen.

image

Pompoen (of butternut of pattisson), wat selder, een prei,ajuin en verse kruiden voor amper €5. Das geen geld he mensen. En allemaal zo vers als het maar kan zijn.

Dus kom maar af, er zijn nog 3 soeppakketten die wachten op een nieuwe eigenaar!

dan kun je meteen deze dame persoonlijk een goede verjaardag wensen. Ze wordt vandaag 9 jaar. Hoera!

image

Cheers,
R.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
edegemgroentenpumpkinvegetables

Robby Sallaets • 10 augustus 2014