Groenten uit Edegem

Over groenten kweken, oogsten, koken en opeten.

1

Tuinieren en bloggen

Dat is best plezant. Plezant om eens even terug in de tijd te gaan en te kijken wat ik vorig jaar rond deze tijd deed. Ook plezant omdat ik tuinavonturen met mensen kan delen. En nog plezanter nu omdat ik voor de eerste keer iets heb geschreven voor een andere blog. Namelijk WhyNotMonday. Een website opgestart door Julie waarop elke maandag nieuwe items verschijnen van verschillende bloggers die je maandag en bijgevolg de rest van de week door helpen.
De site is ingedeeld in 5 categorieën: Thirsty, Hungry, People, Music and Shop. Zeker de moeite waard om te gaan bezoeken, ook al is het vandaag dinsdag!

image

Mijn eerste post op WhyNotMonday is iets dat ik al eerder aanhaalde hier. Het kweken van kiemen. Enkel heb ik nu voor betere foto’s gezorgd en een lekker recept. Mijn eerste recept trouwens. Misschien moet ik mij daar in de toekomst meer aan wagen. Als het lekker is tenminste.

In elk geval was dit het resultaat van mijn eerste recept:

image

Ziet er goed uit nietwaar?

Wil je het recept ontdekken, neem dan zeker snel eens een kijkje op de website van WhyNotMonday. Surf gerust wat verder rond op de site en ontdek de hotspots in verschillende Europese steden, lekkere recepten, waanzinnige bieren en cocktails en geweldige muziek met dank aan Leila!

Cheers,
R.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
blogedegemgroentenmoestuintuinwhynotmonday

Robby Sallaets • 14 januari 2014