Groenten uit Edegem

Food journalist die graag van het leven proeft.

0

Zaad uit blik

Mijn vrienden beginnen me al te kennen. Dit weekend kwamen Tim en Sarah op bezoek om een hapje te eten. Zij hadden een kleine verrassing bij voor mij. Voor mij en mijn moestuin. Drie blikjes waar zaadjes inzitten. Ziet er heel tof uit, en het is ook bijzonder handig. Een soort meststof en zand zit er ook al in. Onderaan kan er een gat gemaakt worden, zo loop je dus nooit het risico dat je teveel water geeft.
De naam van de winkel waar het blikje vandaan kwam wisten ze niet meer, maar het was uit een winkel in de Hoogstraat te Antwerpen. Een winkel met de grote koe voor. Allen daarheen!
De blikjes bevatten komkommer, pompoen en Koreaanse munt!
Deze munt smaakt een beetje naar anijs. Ideaal voor thee dus, minder voor mojito’s.

image

image

De munt zal ik hoogstwaarschijnlijk wel in het blik kunnen laten, de pompoen en de komkommer zal ik na geruime tijd toch buiten moeten planten.

Zei ik nu net dat de blikjes zeer handig waren? Misschien in elk geval voor mensen die handig zijn :-)

image

Nu hopen dat er snel resultaat is!

Cheers,
R.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

Robby Sallaets • 18 maart 2013