Groenten uit Edegem

Food journalist die graag van het leven proeft.

0

De zaadpakketjes voor 2018 zijn er!

We zijn weer zover. Oktober. Omdat die maand nog niet druk genoeg is met het vieren van mijn verjaardag, lanceer ik dan altijd mijn nieuwe moestuinzaadpakketjes. Na lang wikken, wegen en rondvragen zijn er ook dit jaar drie nieuwe pakketjes uit de bus gekomen. Twee thema’s blijven hetzelfde maar krijgen wat andere groenten in het pakket. Het derde thema is terug van weggeweest omdat er zoveel mensen fan van waren.
Het concept voor de drie pakketjes blijft hetzelfde. In elk pakketje zitten 6 verschillende moestuinzaadzakjes. Bij aankoop van één of meerdere van deze pakketje schrijf je je automatisch in op een maandelijkse mailing van februari tot september waarin ik tips and tricks geef om alle plantjes te laten opgroeien van zaadje tot volwaardige groente. Plus enkele recepten zodat je zeker altijd weet wat te doen met je oogst. Ideaal om cadeau te doen voor een verjaardag of met de feestdagen!

Dit zijn de drie pakketjes:

TINY TUIN (Voor de kleine moestuin)
EASY PEASY (Voor een makkelijke moestuin)
LITTLE ITALY (Een moestuin met de beste groenten uit Italië)

Nieuw dit jaar is dat je niet enkel per pakket kunt kopen, maar ook de moestuinzaadzakjes apart.  Veel mensen wilden vorig jaar graag een extra zakje bestellen bij een moestuinzaadpakket. Dat gaat dus vanaf dit jaar! Hier komt wel geen maandelijkse nieuwsbrief bij uiteraard. Mailen voor meer info kan wel steeds.
Hier vind je een lijst met alle aparte moestuinzaadzakjes!

Ook nieuw dit jaar is de moestuinconsultatie.
Heel simpel: jij mailt me je problemen/wensen/vragen door en ik kom bij je langs om alles te bespreken en eventueel een handje te helpen. Elke tuin is anders, dus krijg je er ook meteen een offerte op maat bij.

Door even op voorhand alles te bekijken is de kans op een geslaagde moestuin veel groter. Bovendien vermijd je zo onnodige kosten en veel frustratie. Als er één ding is dat ik heb geleerd van het moestuinieren is het wel dat een mooi eerste jaar in je moestuin een basis en een motivatie is voor de volgende jaren.

En last but not least zijn moestuinzadenpakketjes voor uw zaak of feest.
Wil je als zaak al eens origineler uit de hoek komen en niet enkel een kaartje of een gadget verzenden waar je klanten niets aan hebben, dan kan je nu een moestuinpakketje of zakje op maat van uw zaak laten maken.
Ideaal voor de feestdagen of om de groei *badumtshh* van je zaak in de verf te zetten.
Of wanneer je een restaurant bent als kleine attentie na het menu? Zo kunnen ze zelf aan de slag met wat ze net hebben gegeten.
Of als ginmerk een kruidenzaadpakketje zodat je klant in de zomer zelfgezaaide kruiden kan toevoegen aan je gin.
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar ook wanneer je de geboorte van een nieuwe spruit die groeit als kool gaat aankondigen is het leuk om een zaadpakketje aan de kaartjes toe te voegen.
Of wat dacht je van zaadjes van eetbare bloemen die je meegeeft na je trouwfeest?

Heb je interesse in één van deze zaken?
Stuur dan een mailtje naar groentenuitedegem@gmail.com.
Vragen? Mail ook gerust.

Het plan is om dit jaar 500 mensen aan het moestuinieren te krijgen door mijn moestuinzadenpakketjes. Ambitieus, maar niet onhaalbaar.
Vertel het door aan je familie en vrienden, zorg dat iedereen volgend jaar groentjes uit eigen moestuin kan eten.

Groentjes,
Robby

 

Share the joy
  • 12
  •  
  •  
  •  
kopenmoestuinzaadzaden

Robby Sallaets • 7 oktober 2017

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work