Groenten uit Edegem

Food journalist die graag van het leven proeft.

0

Samenwerken?

Robby Sallaets

Al jaren ben ik gebeten door alles wat met voeding te maken heeft.
Na 7 jaar copywriter te zijn geweest bij de grote reclamebureaus in dit land heb ik dan ook de switch gemaakt naar food journalist / Food communicatie / Food copywriting
Concreet schrijf ik culinaire artikels voor verschillende media en denk ik conceptueel mee na over de invulling van campagnes die in de brede zin met voeding te maken hebben. Reportages, interviews, nieuwsbrieven, helder uitschrijven van recepten, long copy, short copy,… Noem maar op. Als het met eten te maken heeft, ben ik er graag bij.

Enkele magazines/bedrijven waar de voorbije en de komende maanden schrijfsels, producties, reportages en tips and tricks in staan zijn Libelle Lekker, Libelle, Culinaire Ambiance, Stadstuinieren, Monsieur Oui, De Pastorale,…

Ontdek recent werk onder de sectie ‘Aan het werk’.
Contacteer me gerust als je denkt dat ik een steentje kan bijdragen aan jouw foodcommunicatie.

Bovendien heb ik een passie voor groenten in het algemeen en moestuinieren in het bijzonder.
Een uit de hand gelopen hobby zeg maar. Ben je op zoek naar moestuinadvies? Contacteer me dan ook gerust.

Contacteren kan steeds via groentenuitedegem@gmail.com of op 0479422941

Veel leesplezier,

Robby

(Foto voor Flair door Thomas Legreve)

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work